Departed from Yorba Linda, CA at 11:26am PDT. Arrived at Brea, CA at 11:31am PDT. Traveled 1.9 miles in 5 mins at 22mph
The Violet Hour from 6:28pm to 10:17pm PDT (3 hrs, 49 mins) in Fullerton, CA.
Departed from Fullerton, CA at 2:30pm PDT. Arrived at Fullerton, CA at 2:38pm PDT. Traveled 0.6 miles in 8 mins at 4mph
Matador Cafe from 1:59pm to 2:30pm PDT (30 mins) in Fullerton, CA.
Departed from Val Verde, CA at 4:47pm PDT. Arrived at Fullerton, CA at 6:26pm PDT. Traveled 81.5 miles in 1 hr, 38 mins at 50mph
Departed from Tulare, CA at 2:26pm PDT. Arrived at Val Verde, CA at 4:42pm PDT. Traveled 138 miles in 2 hrs, 15 mins at 61mph
Departed from Oakhurst, CA at 12:50pm PDT. Arrived at Tulare, CA at 2:20pm PDT. Traveled 89.7 miles in 1 hr, 30 mins at 60mph
Place Where I Took My Chains Off from 11:01am to 11:16am PDT (15 mins) in Wawona Campground, CA.
Peregrine Lodge from 9:21am to 10:22am PDT (1 hr) in Bootjack, CA.
Departed from Bootjack, CA at 9:16am PDT. Arrived at Bootjack, CA at 9:21am PDT. Traveled 0.3 miles in 5 mins at 3mph
Peregrine Lodge from 8:54am to 9:16am PDT (22 mins) in Bootjack, CA.
Peregrine Lodge from Mar 18, 2011 8:27pm PDT to Mar 19, 2011 8:41am PDT (12 hrs, 14 mins) in Bootjack, CA.
Yosemite Lodge Cafeteria from 6:07pm to 7:00pm PDT (52 mins) in Yosemite Lodge, CA.
Departed from Discovery View, CA at 4:59pm PDT. Arrived at Housekeeping Camp, CA at 5:18pm PDT. Traveled 8.7 miles in 18 mins at 28mph